If the vibe ain’t right, just leave!!

Lieve dames,

We kennen het allemaal, toch? Dat moment waarop je een ruimte binnenstapt en er meteen een soort zwaarte, een drukkende sfeer hangt. Het is net alsof je een onzichtbare muur van negatieve energie binnenloopt, en girl, you can tell en dat weet je zelf. In zulke momenten is het jouw innerlijke kompas, je intuïtie, die je toefluistert dat er iets niet helemaal okay is.

Laten we het even hebben over onze chakra’s, die prachtige energiecentra in ons lichaam. Ze zijn als subtiele bloemen die openbloeien en ons in harmonie houden met de wereld om ons heen. Maar wat gebeurt er als we in een ruimte komen waar de energie zwaar en negatief is? Precies, onze chakra’s kunnen uit balans raken, en dat willen we echt niet hebben, toch?

Nu, je zou denken, “Why not just shake it off?”, maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. In zulke situaties is het juist essentieel om je bewust te zijn van je eigen energie en grenzen. Het gaat om self-care, ladies! Het bewaken van je eigen energie is niet alleen een act van liefde naar jezelf toe, maar ook een noodzakelijkheid.

Wanneer je deze negatieve vibes voelt, just leave sis. Het is helemaal okay om te kiezen voor je eigen peace of mind. Onthoud, je bent een magneet voor de energie die je uitstraalt, en het is zó belangrijk om die positieve, uplifting energy te behouden.

Wees niet bang om te luisteren naar dat innerlijke stemmetje, je intuïtie, die je vertelt wanneer iets niet goed voelt. Je intuïtie is je superpower, een gave die je helpt navigeren door de complexiteit van onze wereld. Geef jezelf de ruimte om te shinen in omgevingen die resoneren met jouw energie.

Dus ladies, the next time dat je jezelf in zo’n situatie bevindt, take a step back. Adem in, adem uit en voel in op je eigen energie. Als iets niet goed voelt, geef jezelf dan de vrijheid om weg te lopen en je eigen prachtige, stralende energie te bewaren. Want remember, jij bent het waard om in een ruimte te zijn die je joy en happiness brengt.

Liefs,

Janice

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!