Vajacials

The more I love myself, the more beautiful I become…
I accept myself unconditionally…

Een vajacial is een facial voor de intieme zone!

Een vajacial verwijderd dode huidcellen, helpt bij actieve ingegroeide haren, verlicht hyperpigmentatie,  gaat oneffenheden bij de bikinilijn tegen en zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid!

Vajacials zijn raadzaam voor vrouwen die hun intieme zone waxen of scheren.

 • Vajacial regulier €60

  Deze vajacial verjongt en hydrateert de intieme zone! (45 minuten)

Facial voor de intieme zone, stoomreiniging met kruiden, scrub, verwijdering ingegroeide haren, hydrojelly mask en moisturizer. Indien er sprake is van veel dode huidcellen, wordt er gebruik gemaakt van een speciale ultrasoon huidscrubber.

Deze behandeling kan meteen na het scheren of waxen.
 • Jetvajacial €90

  Deze behandelingen is voor ingegroeide haren en dode huidcellen in de intieme zone. (60 minuten)

De Jetvajacial is de behandeling veel uitgebreider en wordt er gebruik gemaakt van de zogenoemde Jet Peel. Hierbij wordt de huid grondig gereinigd, de dode huidcellen verwijderd, de huidtextuur verbeterd en de teint verfrist. Door de speciale werking van de kruiden en vitaminen wordt de huid diep gehydrateerd en gerepareerd. Hierdoor wordt de stimulatie van collageen en elastine aangemaakt. De huid wordt zichtbaar mooier.

Deze behandeling is goed als je de opgehoopte huidcellen niet zelf volledig weg krijgt, wat kan resulteren in pijnlijke (onderhuidse) ontstekingen. Ook is de jetvajacial voor actieve ingegroeide haren, die diep in of onder de huid zitten De jetvajacial helpt hierbij, omdat het de huid niet uitdroogt en de haren omhoog zuigt.

 • Hyperpigmentatie vajacial €100

  Deze behandeling is voor verkleuringen en hyperpigmentatieproblemen bij de intieme zone. (60 minuten)

De hyperpigmentatie vajacial is gericht op de verkleuring van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale peelingsysteem uit Miami, gericht op alle huidskleuren. Door de werking van de peeling wordt de bovenste laag van de huid opgelost door de bindingen tussen de dode cellen te verzwakken. De peeling verwijderd de huidcellen en maakt plaats voor nieuwe huid. De behandeling moet wekelijks herhaald worden.

Ieders huid is anders en reageert anders op de behandeling. De resultaten verschillen van huidtype tot aan de hoedanigheid van de hyperpigmentatie (hoe donker de huid is).

Aangeraden om de behandeling een week na het ontharen in te boeken.
 • Vegan vajacial €75

  45 minuten

De Vegan vajacial bestaat uit producten die volledig gemaakt zijn uit natuurlijke producten. Alles wat op je huid gesmeerd wordt kan opgegeten worden. Alle producten zijn biologisch en worden vers ingekocht. De Vegan Vajacial bevat dezelfde elementen als de reguliere vajacial, maar dan net een tikkeltje anders. De meest gebruikte samenstellingen komen uit de Ayurveda.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!